Een andere WordPress.com site

Ja het is echt groot nieuws! De comeback van A-ha! Niet gedacht dat het ooit nog zou gebeuren want we hadden al uitgebreid afscheid genomen in 2010. Maar Morten en Pal zijn weer begonnen met samen liedjes schrijven. En van het een schijnt weer het ander te zijn gekomen. En toen hebben ze Mags ook gevraagd en die twijfelde eerst maar heeft ja gezegd!! En het schijnt dat ze nu een contract voor twee jaar hebben getekend en dat ze samen weer een plaat gaan maken!! Dit is allemaal te lezen op de officiële A-ha sites.

De A-ha fans zijn allemaal uitzinnig van vreugde op facebook!!! Wel te hopen is dat de samenwerking goed zal verlopen want de heren hebben toch ook elk hun eigen solocarrière gehad en hun eigen muziek ideeën. Maar ik hoop dat het er hele mooie nieuwe liedjes gaan komen!

Het was ook al geruime tijd bekend dat ze zouden optreden bij Rock in Rio zoals ook jaren geleden gebeurde. De A-ha fans hadden daarom ook al een beetje hoop gekregen dat er misschien toch nog meer concerten zouden komen of een try out. Maar nieuw materiaal is natuurlijk veel beter en zoals ze zelf ook zeiden voelt het beter ook nieuwe nummers te maken dan alleen maar het oude weer te spelen! Dus ik neem dan ook aan ze ook nog in Europa gaan optreden als hun nieuwe album klaar is. Of wie weer al eerder een try out voor Rock in Rio. Maar hoe en wat dat zullen we dan binnenkort horen!!!

Plaats een reactie